vandaag heb ik dus de stoute schoenen aangetrokken en een andere variant gemaakt.
recept is voor 2 personen (of 2x eten)
Keukenspullen :
- koekenpannetje
- ovenschaaltje
- Consenza glutenvrije pasta elleboogjes
- 100 gram Geraspte jonge kaast (AH eigen merk)
- 100 gram dunne Beenham
- Rijst-room (AH)
- 1/2 theelepel Nootmuskaat
- 1/ theelepel Paprikapoeder
- 1/3 theelepel Chilipoeder
- Peper en zout
- neem per 2 personen 2 mokken water en breng dat aan de kook
- doe er nu dezelfde mok vol macaroni bij en kook dit volgens de verpakking
- giet het af
- laat de macaroni in de koekenpan zitten en doe er de ham bij, roer dit
- doe er 5 eetlepels rijstroom bij en de kaas , roer dit door.
- doe er nu de kruiden doorheen naar smaak.
- doe het mengsel in de ovenschaal en laat er in de oven een korstje op komen. Eet smakelijk !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten